Master Olivier Bisback is een sociaal-dynamisch personal trainer met reeds meer dan 15 jaar ervaring. Hij werkte voor meerdere gerenommeerde sportscholen, was fitnessbegeleider in het Vlaams Parlement en is houder van het diploma ‘Certified Instructor Fitness’ (internationaal herkend door FISAF).

Master Olivier Bisback raakte vooral bekend als personal trainer door het trainen en begeleiden van menig bekende Vlamingen (politici, acteurs, zangers, ...). Zijn sterkste troeven zijn enerzijds realistische doelstellingen halen via energetische overdracht en het motiveren van mensen, anderzijds zijn immense en onuitputtelijke passie voor het vak.

‘Olivier Bisback's Training Center’, gelegen in Moorsel (bij Aalst) - zowat in het midden tussen Brussel en Gent – geldt als dé referentie op het gebied van personal training. Krachttraining, cardiotraining, revalidatie, lenigheid, tae bo, martial arts, ... het kan er allemaal ! Afhankelijk van je eigen behoefte wordt de nadruk gelegd op initiatie in sport, begeleiding van topsporters, bestrijding van zwaarlijvigheid, opnieuw fit en gezond worden, e.a.

In zijn training center heeft hij alle aandacht voor jou alleen. Hij zorgt ervoor dat je een maximaal effect kan halen uit wat je doet door het hele programma op jou persoonlijk af te stemmen.

Verder komt hij elke gemaakte afspraak stipt na. Je hebt dus altijd een trainnigspartner en een klankbord. Je vorderingen worden minutieus bijgehouden en je programma wordt, waar nodig, bijgestuurd. Er is dus voortdurend follow-up en feedback.
Nederlandse versie - English version

Alle inhoud en foto's zijn © 2023 door Olivier Bisback.
Webdesign door FW4